23948sdkhjf

Gærfabrik firdobler investeringer

Efter ejerskiftet i De Danske Gærfabrikker sidste år er der blevet sat turbo på investeringerne. Fabrikken i Grenaa skal være koncernens flagskib indenfor gærekstrater.
Investeringerne foretages for blandt andet at øge produktionen af gærekstrakter, der for eksempel bruges som smagsgivere i fødevareindustrien og i den farmaceutiske industri ved produktion af insulin og andre farmaceutiske produkter.

- Konkret er investeringerne i Grenaa i år firedoblet i forhold til tidligere års normale investeringsniveau. Vi regner med at være færdig med udvidelserne sidst på året, fortæller direktør Per Rasmussen, De Danske Gærfabrikker, til ErhvervsBladet.

Produktionskapaciteten udvides, så Grenaa-fabrikken fremadrettet vil være leveringsdygtig i gærekstrater i tørret form. Hidtil er der kun blevet produceret flydende ekstrater. Og fremadrettet er det især inden for området vingær, virksomheden satser på. De seneste år er produktionen på dette området øget væsentligt og ejer Per Rasmussen ser et stort markedspotentiale her.

Kilde: ErhvervsBladet

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109