23948sdkhjf

Ingrediensproducent strammer kæden

CP Kelco har svært ved at følge med efterspørgslen. Derfor inviterer ingrediensproducenten otte leverandører indenfor.
Lille Skensved-virksomheden CP Kelco, der producerer fødevareingredienser, oplever stor vækst i disse år. Efterspørgslen stiger, og virksomheden har svært ved at følge med.

- Vi har travlt og derfor må vi have mere fokus på, hvordan vi kan producere mere og mere effektivt, forklarer Gitte Eriksen, der er supply chain manager i CP Kelco.

CP Kelco er derfor i fællesskab med otte udvalgte leverandører trådt med i det landsdækkende projekt Stram Kæden, som Industriens Fond og Dansk Industri står bag. Formålet med projektet er at hjælpe danske virksomheder med at optimere samarbejdet med deres leverandører, så de kan øge deres produktivitet.

De otte leverandører, som virksomheden har inviteret med i projektet, er Sanistål, Nordic Sugar, Hamburg SUD, ERA transport, Caverion, DI-teknik, HM Rustfrit, CKJ Steel. Otte forskellige leverandører, som alle leverer forskellige typer af leverancer til CP Kelco.

Forventer besparelser
CP Kelco forventer, at det tættere samarbejde med leverandørerne vil betyde økonomiske gevinster – for både CP Kelco og for leverandørerne.

- Igennem projektet har vi sat gang i nogle forskellige indsatser, som skal optimere samarbejdet med hver af de forskellige leverandører. I forhold til Sanistål har vi for eksempel sat gang i en indsats, der skal optimere varemodtagelsen af varer fra dem samt reducere tid til håndtering af fakturaer. Førhen modtog vi nemlig rigtig mange leverancer, hvilket tog meget tid og krævede mange ressourcer flere steder i organisationen. Det er vi i gang med at optimere, forklarer Gitte Eriksen.

Et andet eksempel er, at CP Kelco i samarbejde med sin transportør ERA forsøger at reducere arbejdsbyrden i forbindelse med håndteringen af udgående forsendelser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094