23948sdkhjf

Toms klar med nyt chokoladekoncept

I foråret meldte Toms ud, at de ville til at satse på luksuschokolade. Inden for den næste måned åbner chokoladeproducenten en Anthon Berg-forretning på Frederiksberg.
Toms blander sig nu i konkurrencen på specialprodukter inden for chokolade .

- Vi går ind i markedet af to grunde. Vi er for det første inspireret af de mange andre chokoladeproducenter – der minder lidt om de mange mikrobryggerier, og vi tror, at de forskellige forretninger inspirerer forbrugerne til at købe forskelligt. Dertil kommer, at vi synes, at vi kan bidrage med noget nyt på markedet, fordi vi har nogle helt nye typer chokolade og nye måder at producere chokoladen på, siger adm. direktør Jesper Møller fra Toms til dagbladet Børsen.

Den nye satsning koster Toms 40 mio. kr. og er et led i en overordnet strategi, der går på at at vænne forbrugerne til at tænke kvalitet og luksus, når de tænker på Anthon Berg.

I specialbutikken på frederiksberg vil der være et bredt udvalg af Anthon Berg produkter, herunder et nyt og andet sortiment, end der kan købes andre steder. Konceptet er dermed helt anderledes end masseproducerede marcipanbrød, og Toms går efter at give produkterne et særegent præg for eksempel med skabelsen af en chokolade med gedeostefyld, såkaldt gedeostganache.

Det er Toms ambition at åbne flere specialbutikker her i landet og også komme ud over landets grænser som international nicheproducent af specialchokolade, forklarer Jesper Møller over for avisen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Læs mere om: Toms
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078