23948sdkhjf

Rynkeby forsvarer sin førerposition på juicemarkedet

Den Arla-ejede saft- og juiceproducent er i dag en tung spiller på det danske og svenske marked. Med fabriksudvidelser satser Ringe-virksomheden nu på at blive endnu større.
På Rynkebys nye fabrik i Ringe kan maskinerne producere ti procent mere frugtsaft og når inden længe op mod 175 millioner liter frugtsaft årligt som resultat heraf. Samtidig lancerer juiceproducenten snart nye friskpressede og økologiske produkter, der skal bidrage til øget vækst, skriver Erhvervsbladet i dag.

- Man kan sige, at der både er afskrivninger, øget markedsføring og meget tryk på innovation, men jeg vil da tro, vi kan lægge en ti-femten millioner på vores bundlinje, vurderer adm. direktør i Rynkeby Jørgen Dirksen, i forhold til de nye investeringer.

De nye maskiner er nemlig ikke presset til sidste dråbe. Frabrikken i Ringe er blevet udvidet med 5.000 kvadratmeter til 25.000 kvadratmeter, og det er fremadrettet muligt at producere endnu mere saft, end den allerede nu gør.

Herhjemme har Rynkeby godt halvdelen af markedsandelene, mens tallet i Sverige sniger sig op på 60-70 procent. Skal Rynkeby ekspandere yderligere har direktøren Norge og Finland i kikkerten. Og der kan i den forbindelse blive tale om et samarbejde med en mindre spiller på markedet, afslører Jørgen Dirksen over for avisen.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157