23948sdkhjf

Markedet har stor tiltro til Novo Nordisk

Trods finanskrise og usikkerhed om selskabets kommende satsning liraglutide er markedet positivt stemt over for Novo Nordisk og selskabets perspektiver for fremtiden.
Martin Parkhøj, medicinalanalytiker i Danske Bank, kan berette, at der blandt investorer er stor tiltro til, at medicinalselskabet Novo Nordisk er en god forretning.

- Til trods for at liraglutide er blevet ramt af en vis usikkerhed, ser forretningen i Novo Nordisk fortsat rigtig fornuftig ud, hvilket også afspejler sig i, at selskabet ikke har fået nær så mange tæsk på aktiemarkedet som andre større selskaber, siger han til Berlingske Business og påpeger over for avisen, at det store fokus på liraglutide og rygterne om en mulig forsinkelse i hans øjne er overdrevet.

Usikkerheden omkring Novos nye medicin, som af alle analytikere spås blockbusterpotentiale, er især opstået efter, at konkurrentens Eli Lilys tilsvarende medicin Byetta er kommet i vanskeligheder, skriver avisen.

Analytiker Peter B. Andersen fra Jyske Bank giver Martin Parkhøj ret. Selvom der er finanskrise, skal diabetikeren have sin medicin. Derfor vurderer han, at en virksomhed som Novo Nordisk er en sikker havn for investorerne.

Kilde: Berlingske Business

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094