23948sdkhjf

Ny topchef til LifeCycle Pharma

LifeCycle Pharma udnævner en internationalt erfaren farmaceutisk topleder til ny administrerende direktør.
LifeCycle Pharma A/S har udnævnt Jim New som administrerende direktør. Jim New er en internationalt anerkendt leder med indgående erfaring inden for global forretningsudvikling i den farmaceutiske industri og som administrerende direktør i Abrika Pharmaceuticals.

- Vi er stolte over, at det har været muligt at tiltrække en international ledelseskapacitet som Jim New som administrerende direktør for vores virksomhed. Selskabet er i besiddelse af en produktportefølje med to produktkandidater, der snart skal i kliniske fase 3, LCP-Tacro og LCP-AtorFen, og Jim New's erfaringer og resultater matcher præcist LCP's behov, udtaler Claus Bræstrup, bestyrelsesformand for LCP's bestyrelse.

- LCP har en fremragende stærk teknologiplatform, der allerede er blevet valideret via en lang række produktudviklingskandidater og har ført til et produkt på det amerikanske marked. Det er mig en glæde at starte i en organisation som LCP med så mange muligheder i deres nuværende og kommende produktportefølje, udtaler Jim New.

Jim New var medstifter og administrerende direktør i Abrika Pharmaceuticals, et specialiseret farmaceutisk selskab, der har fokuseret på udviklingen af
generiske lægemidler med kontrolleret frigivelse. Før dette, arbejdede Jim New i mere end 20 år hos Novartis, Pfizer, GlaxoSmithKline og Bristol-Myers Squibb. Jim News erfaring spænder fra udvikling af nye farmaceutiske teknologier til forretningsudvikling og licensering af farmaceutiske teknologier og produkter. Jim New har en Ph.D. grad i medicinal kemi fra the State University of New York Buffalo og en MBA (Master of Business Administration) fra Colombia Business School.

Farvel til finansdirektør
Endvidere meddeler LifeCycle Pharma, at Hans Christian Teisen fratræder stillingen som finansdirektør for at blive partner og CFO hos PriceWaterhouseCoopers med virkning fra den 1. december 2008. Hans Christian Teisen vil ad hoc hjælpe LifeCycle Pharma med at sikre en glidende overgang til ny CEO og CFO.

- Vi er beklager Hans Christian Teisens beslutning om at forlade LifeCycle Pharma. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Hans Christian for hans
betydelige bidrag til selskabet særligt i forbindelse med vores fortegningsretsemission, kommercielle aktiviteter hvilket inkluderer aftalen med Cowen, etablering af professionelle administrative funktioner samtidig med at han er en højt respekteret og værdsat medlem af ledelsen. Vi havde håbet, at vi kunne fortsætte med at drage nytte af Hans Christians professionelle bidrag i udviklingen af LifeCycle Pharma, men respekterer de private overvejelser, som ligger bag Hans Christians belsutning, udtaler Claus Bræstrup.

Kilde: LifeCycle Pharma A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079