23948sdkhjf

Nestlé fordobler overskuddet i Danmark

Især salget af kaffe og chokolade gik bedre.
Nestlé Danmark fordoblede i 2015 sit overskud i Danmark. Koncernen kom i Danmark ud af året med et overskud på 18,9 mio. kr. ud af en omsætning på 465 mio. kr. Det er dobbelt så meget som i 2014, hvor Nestlé Danmark leverede en omsætning på 436 mio. kr. og et overskud på 9,2 mio. kr.

Fremgangen skyldes især et godt salg af kaffe og chokolade.

- Vi har i et stærkt konkurrencepræget marked leveret et pænt overskud, og vi er tilfredse med resultatet. Når det er sagt, har vi naturligvis altid ambitioner om at øge væksten, mens vi samtidig har kig på vores omkostninger. Vi har trods vores omsætningsstigning i 2015 formået at fastholde vores omkostningsniveau. Samtidig har vi for eksempel investeret i Nestlé Health Science, der blandt andet udvikler ernæringstilskud og produkter til mennesker med særlige medicinske behov. Det kan være til underernærede ældre eller til børn og voksne med særlige ernæringsbehov. Det er et yderst spændende område for Nestlé både nu og på sigt, siger kommunikationschef Martin Broberg, Nestlé Danmark.

Han peger også på, at Nestlés strategi om ernæring, sundhed og velvære både i Danmark og globalt viser sin styrke og sin holdbarhed.

- På globalt plan leverer Nestlé-koncernen år efter år stabil organisk vækst og overskud – også i krisetider – og det gør vi, fordi vores eksisterende produkter hele tiden udvikles og forbedres, og fordi vi hele tiden udvikler og opfinder nye produkter. Hovedtrenden i både Nestlés eksisterende og nyudviklede produkter er mindre salt, sukker og fedt – og mere fuldkorn, hvor det er muligt. For vi ved, at det ikke kun er i Danmark, at forbrugerne ofte sammenligner produkternes næringsindhold i indkøbssituationen – det gør man også i mange andre lande og i andre dele af verden, siger Martin Broberg.

Senest er Garden Gourmet-serien lanceret på det danske marked. Det er et alternativ til dem, der ikke spiser kød, eller ønsker at have en kødfri dag. Produkterne er baseret på vegetabilske proteinkilder, såsom soja, hvede, kikærter, gulerødder og røde linser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078