23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Tylstrup-ejere bygger kæmpefabrik i Kina

Småkageproduktion kommer op i et helt andet gear

Med cirka 6.000 kvadratmeter under tag har Tylstrup Kager pænt med plads i Støvring.

Men det blegner noget i sammenligning med den fabrik, som den nordjyske fabriks indonesiske ejere er i gang med at få opført i Kina: Den bliver på omkring 64.000 kvadratmeter, oplyser Erik Bresling, som er direktør for både Tylstrup Kager og Danish Speciality Foods, der også er ejet af indoneserne.

Han er dybt involveret i projektet og har adskillige gange været i Kina for at hjælpe det på plads. Efter planen skal fabrikken være køreklar i oktober-november, i første omgang med cirka 100 ansatte.

- Vi bygger fabrikken i et joint venture, hvor vi ejer 50 procent, siger direktøren, som ikke ønsker at oplyse prisen.

- Det er ikke meningen, at vi skal lave Danish Butter Cookies på fabrikken i Kina, og den skal faktisk heller ikke levere til det kinesiske marked - nok snarere udelukkende ikke til Kina. Vi vil bruge fabrikken til at lave nye produkter under Danisa-brandet, og vil også producere for andre, der mangler en produktionskapacitet, fortæller Erik Bresling.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094