23948sdkhjf

Så er det helt slut med Orkla i Svinninge

Fredag lukkede den gamle Beauvais-fabrik efter 59 år
Cremet jordbærmarmelade og kirsebær på glas blev fredag de sidste produkter, som blev produceret på Orkla Foods' fabrik i Svinninge, den tidligere Beauvais-fabrik.

Klokken 12.30 gik cirka 35 Orkla-ansatte til fyraften for sidste gang i Svinninge, som dermed også sagde farvel til 59 år med fødevarevareproduktion i lokalerne på Ringstedvej, skriver Sjællandske Medier.

Omkring 30 af de ansatte har sagt ja til at flytte med til Skælskør, hvor Orkla-marmeladerne fremover skal produceres - i ligmed med Svinninge-fabrikkens rødkål, som rykkede samme vej allerede i marts.

Produktion igen 1. august

En stor del af produktionsapparatet i Svinninge bliver i de kommende uger pillet ned og flyttet til i Skælskør. Dér skal det være klar 1. august, når produktionen genoptages, skriver Sjællandske Medier.

For tre år siden kom meldingen om, at omkring halvdelen af medarbejderne hos det daværende Beauvais Foods i Svinninge ville blive fyret i løbet af 2013, fordi produktionen af survarer og færdigretter blev flyttet til henholdsvis Sverige og Østrig. Og nu er den resterende produktion altså stort set flyttet til Skælskør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078