23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Slagteri begynder at udvide efter fire års tilløb

Danepork går i gang, selv om borgerklage stadig bliver behandlet

Fire år efter at have indsendt de første ansøgninger om tilladelse til at udvide slagteriet Danepork i St. Lihme går virksomheden inden længe i gang med projektet. Det sker, selv om en borgerklage over byggeriets miljøgodkendelse stadig ligger til behandling i natur- og Miljøklagenævnet, skriver Vejle Amts Folkeblad.





Slagteriet skal efter planen udvides tre etaper, og første etape, som omfatter en ny adgangsvej, går i gang i midten af næste måned, oplyser direktør Leo Grønvall til avisen.





Selv om de nødvendige tilladelser er i orden - og det dermed er lovligt at gå i gang - risikerer Danepork, at miljøgodkendelsen bliver trukket tilbage af Natur- og Miljøklagenævnet. Det bekymrer dog ikke Danepork-direktøren.





- Hele projektet er gennemarbejdet godt og grundigt i Vejle Kommune og i Naturstyrelsen, så jeg er rimeligt fortrøstningsfuld, siger Leo Grønvall til Vejle Amts Folkeblad.





Han oplyser, at slagteriet har brugt seks millioner kroner alene på rådgivning i forbindelse med udvidelsesplanerne. Projektet skal give Danepork tilladelse til at slagte 1,370 grise i døgnet på hverdage og 1.300 grise om lørdagen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11