23948sdkhjf

Catering Engros udvider - igen

Køle- og lagerfaciliteterne udvides for 15 millioner kroner - behov for 25 nye ansatte.
Hver dag køres 250 ton madvarer ud til hoteller, restauranter og kantiner i hele Vestdanmark fra Catering Engros i Middelfart. Mængden af madvarer har været støt voksende de seneste 15 år og nu udvider virksomheden for fjerde gang på 12 år.

Det skriver Fyens.dk.

Catering Engros står over for at udvide sine køle- og lagerfaciliteter med 1800 kvadratmeter. Dermed er virksomheden oppe på 12.000 kvadratmeter under tag og 300 ansatte alene i Middelfart. Men det bliver ikke ved det.

Direktør Jan Gerber forventer at omsætningen fortsat vil stige og forudser at man til næste år vil få behov for yderligere 25 lagerfolk og chauffører i Middelfart.

At Catering Engros formår at vokse i et trægt marked skyldes ifølge Jan Gerber at man har imødekommet kundernes krav om kvalitet og service uden at blive for dyre. Terminalchef i Middelfart Martin Vesterlund hæfter sig ved noget andet.

- Vi har blandt andet vores eget slagteri og grøntfirma og kan derfor ud over vores indkøbte hel- og halvfabrikata levere unikke friskvareprodukter helt efter kundens behov. Det er med andre ord kunden, der bestemmer produktet, som vi bagefter laver og leverer, forklarer Martin Vesterlund og nævner at man med afsæt i en aftale med Scandic Hoteller har købt en besætning af angus kødkvæg.

Catering Engros investerer 15 millioner kroner i udvidelsen, der opføres af entreprenørfirmaet Ajcon.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063