23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ny chef skal styrke Kokkenes Køkken

Elsebeth Emtoft kommer med erfaring fra blandt andet kage- og kogebogsverdenen

Kokkenes Køkken, der leverer personalemad og kantinedrift, har ansat 50-årige Elisabeth Emtoft i stillingen som driftschef.





Elisabeth Emtoft er uddannet økonom/cand. polit. og kommer til Kokkenes Køkken med erfaringer som blandt andet kundechef i Jespers Torvekøkken, salgs- og markedsføringschef i Hahnemanns Køkken og medejer og stifter af kage- og dessertcateringvirksomheden Byens Bedste Kager. Hun er også medforfatter til to kogebøger.





- Vi er meget glade og stolte over at have rekrutteret Elisabeth til stillingen som driftschef. I hende får vi en særdeles kyndig kollega, som i mange år har beskæftiget sig med drift, salg, iværksætteri, forretningsudvikling og gastronomi på et højt og professionelt plan, siger driftsdirektør i Kokkenes Køkken Rune Serigstad i en pressemeddelelse.





Kokkenes Køkken, der er en del af det familieejede Forenede Service, har opereret på området for personalemad siden årsskiftet 2014/2015. Siden da har virksomheden løbende ekspanderet og har det seneste år indgået kontrakter med en lang række virksomheder, deriblandt TDC Group, Nilfisk, Hartmanns, Mærsk Drilling og Forsvaret i Østdanmark.





Hver dag sørger Kokkenes Køkken for personalemad til over 10.000 mennesker.







BREAKING
{{ article.headline }}
0.094