23948sdkhjf

Det handler om at lave verdens bedste kirsebærvin

Kina, Napa Valley på Lolland og verdens bedste kirsebærvin er nogle af fremtidsplanerne for Frederiksdal Kirsebærvin.
10 år efter at stifterne af Frederiksdal Kirsebærvin, Harald Krabbe, Morten Brink Iwersen og Jan Friis-Mikkelsen producerede den første kirsebærvin på Frederiksdal Gods, er planerne for den danske kirsebærvin mangeartede.

Det skriver AOH.dk.

På den lange bane drømmer Harald Krabbe om at bygge videre på den kinesiske interesse for vinen, som Frederiksdal Kirsebærvin mærker i øjeblikket. Han erkender dog, at det vil tage mindst ti år endnu at finde fodfæste i Kina. Lige nu arbejder han på at finde en partner, der vil sælge vinen i Kina.

På den noget kortere bane har Harald Krabbe et Napa Valley for danske frugtvine på Lolland på tegnebrættet. Her skal frugtvin-producenter samles for at tiltrække turisme og arbejdspladser til de syddanske øer.

Men selvom planerne er mange, så er der ét overordnet ufravigeligt fokus.

- Det skal komme i et naturligt tempo. Vi skal huske at holde næsen i sporet. Det handler fortsat om at arbejde på at lave verdens bedste kirsebærvin, og det er i sig selv en uendelig proces. Vi arbejder stadigvæk på at finde den rette stil for vores vine, om vi skal holde os til dessertvinssegmentet eller brede os ud til mousserende og mere rødvinslignende kirsebærvine, siger Harald Krabbe.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078