23948sdkhjf

ChemoMetec vil vokse i USA

Den danske medicoproducent er klar til at starte salgskontor på den anden side af Atlanten.
Mens aktiemarkedet raser og skærer store værdier af andre selskaber, er medicovirksomheden ChemoMetec næsten upåvirket af nedturen. Samtidig med at mange andre virksomheder tænker i konsolidering, står Allerød-virksomheden klar med en vækstplan, der blandt andet skal sikre fodfæste i USA, og administrerende direktør Claus Resen Stenstrup ser ikke det store land som nogen specielt risikofyldt erobring. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vores ekspansion i USA skal ske efter en model, som indeholder få faste omkostninger og dermed ikke binder os til omkostninger, der ikke følger omsætningen. Samtidig har vi i kraft af min erfaring fra USA allerede et stort netværk, som vil gøre vores etablering i USA langt mindre risikofyldt, end det er tilfældet for mange andre selskaber, siger Claus Resen Stenstrup til Erhvervsbladet.

Som udgangspunkt skal ekspansionen ske for ChemoMetecs egne kapitalressourcer, men Claus Resen Stenstrup udelukker ikke, at det på et tidspunkt kan blive aktuelt med en kapitalindsprøjtning. Indtil videre fastholder han dog, at indtjeningen på virksomhedens produkter, der befinder sig inden for partikelanalyse, er så god, at de kan finansiere en udvidelse.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11