23948sdkhjf

Flot vækst hos ChemoMetec i første kvartal

Medico-virksomheden ChemoMetec har i første kvartal af regnskabsåret oplevet en tilfredsstillende vækst i salget af såvel instrumenter som forbrugsvarer.
I alt havde man en stigning i omsætningen på 21 % til 7,5 mio. kr. i første kvartal. Resultatet af primær drift var som forventet, uden at ChemoMetec dog oplyser størrelsen.

- Den største fremgang sker fortsat inden for salg af engangskassetter og andre forbrugsvarer (+48 %), hvilket både skyldes den stadig større instrumentbase, som er i brug hos selskabets kunder, men også at selskabets produktionskapacitet er blevet væsentligt øget og effektiviseret. Men også salget af instrumenter viser en solid fremgang, hvilket i fremtiden vil kunne bidrage til den fortsatte vækst i salget af forbrugsvarer, skriver ChemoMetec i sin periodemeddelelse.

Indtil videre er virksomheden ikke blevet berørt af finanskrisen, men eftersom selskabets nye satsning, celletælleren NC-3000, er et produkt i en lidt dyrere prisklasse, kan det dog ikke udelukkes, at salgsprocessen vil kunne vanskeliggøres, såfremt en stabilisering af de finansielle markeder først finder sted på længere sigt. Alligevel fastholder man forventningerne om en årsomsætning på 32-37 mio. kr. og en overskudsgrad på 5-10 %.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079