23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Salpeter i oste kostede 20.000 kroner

Endrup Andelsmejeri dømt for menneskelig fejl

En menneskelig fejl har ved Retten i Esbjerg kostet Endrup Andelsmejeri en bøde på 20.000 kroner, efter at en medarbejder kom til at tilsætte tilsætningsmidlet E252 - salpeter - i et parti økologiske oste.





Det skriver JydskeVestkysten.





Tilsætningsstoffet er ikke sundhedsskadeligt og må gerne bruges i konventionel ost, men ikke i økologisk.





- Det er en tilståelsessag. Vi erkender fejlen og accepterer bøden, konstaterede mejeridirektør Carsten Frandsen ifølge avisen efter det korte retsmøde onsdag.





Sagen betød, at mejeriet måtte trække to ton ost tilbage fra markedet.







BREAKING
{{ article.headline }}
0.095