23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Dåsekød fra Vejle hitter i Asien

Tulips Pork Luncheon Meat må nogle steder låses inde

Mens danske forbrugere generelt ikke er vilde med hakket svinekød på dåse, er sagen en helt anden ude i verden.





Derfor er dåsekød er en stor succes hos Tulip, skriver JydskeVestkysten.





- Vi udleverer ikke konkrete salgstal, men jeg kan sige så meget, at vi producerer 130-140 millioner dåser kødkonserves hos Tulip på fabrikken i Vejle, fortæller Michael Ravn, kommunikationsansvarlig i Tulip, til avisen.





Han konstaterer, at der en eller anden form for mental barriere over for dåsekød herhjemme, selv om vi ingen problemer har med dåsetun, dåsekaviar, dåsetorskerogn eller makrel i tomat på dåse.





Ikke mindst Tulip Pork Luncheon Meat er et hit ude i verden, og især på det asiatiske marked. I Vietnam er dåserne så populære, at de ofte bliver opbevaret bag lås og slå - og i nogle butikker endda med alarmer på dåserne, nævner Michael Ravn.





BREAKING
{{ article.headline }}
0.094