23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Dansk kødsucces skaber 20 nye jobs i Aalborg

Forbrugerne vil have fire gange dansk, og det får de

Detailhandelens voksende efterspørgsel på kød med dansk oprindelse skaber danske arbejdspladser.

Således har Danish Crowns kreaturslagteri i Aalborg netop ansat 20 medarbejdere til et nyetableret aftenhold, der udelukkende skal udbene kvarte slagtekroppe til detailhandlen.

- Det er selvfølgelig glædeligt, at vi kan øge bemandingen på slagteriet i Aalborg med næsten 20 procent, siger Finn Klostermann, direktør i Danish Crown Beef.

- Vi oplever i stigende grad, at danske supermarkedskæder efterspørger kød, der kan kaldes fire gange DK - altså kød fra dyr, der er født, opvokset, slagtet og pakket i Danmark, tilføjer han.

Netop dette behov førte til oprettelsen af aftenholdet i Aalborg, hvor antallet af Danish Crown-medarbejdere dermed er øget fra 105 til 125.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062