23948sdkhjf

Chr. Hansen åbner nyt selskab i Rumænien

Chr. Hansen har etableret sin egen juridiske enhed i Rumænien fra den 1. november 2008. Det nye selskab er en del af en aggressiv strategi for salgsvækst i regionen.
Siden 1996 har Chr. Hansen tjent sine rumænske kunder gennem lokale partnere. Nu etablerer den danske ingrediensleverandør sin egen juridiske enhed i landet.

- Vi investerer for at opnå endnu større vækst i regionen. Vi ønsker at være tæt på vores kunder, så vi kan bruge vores globale erfaringer til at opfylde lokale behov ved hjælp af lokale folk, siger Jacob Vishof Paulsen, Area Country Manager, Central East Europe, i en pressemeddelelse.

Centralt marked for vækst
Det rumænske marked for naturlige ingredienser er voksende, eftersom producenterne står over strengere kvalitetskrav efter landets indtræden i EU i 2007.

- Det nye selskab vil forbedre Chr. Hansen's evne til at støtte nye og eksisterende kunder med høj kvalitet og lokale løsninger, udtaler Jacob Vishof Paulsen og tilføjer:

- Desuden er investeringen et bevis på vores fortsatte engagement over for fødevareindustrien i Østeuropa. Siden Rumænien blev medlem af EU sidste år har vi oplevet en enorm udvikling af fødevaremarkedet her. Vi ser det rumænske marked som et centralt marked for vækst, og denne afgørelse er en vigtig del af Chr. Hansen's fokus på aggressive vækstmål, konkluderer han.

Det rigtige tidspunkt at se mod øst
- Mejeriindustrien i Rumænien viser årlige vækstrater på 15-20%, og markedet er langt fra modent. Mange udenlandske selskaber har investeret i Rumænien og de har en betydelig indvirkning på at fastsætte nye standarder for produkternes kvalitet, innovation og produktudvikling. Vi har interaktion med de fleste kunder allerede, men jeg er glad for, at vi nu med eget juridisk bagland nu kan sikre vores kunder den bedst mulige service, siger Daniela Paraschiv, General Manager for Chr. Hansen SRL, Chr. Hansen's rumænske datterselskab.

Den officielle åbning begivenhed for Chr. Hansen SRL vil finde sted den 27. november 2008 i Brasov, Rumænien.

Kilde: Chr. Hansen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109