23948sdkhjf

Logokager.dk mærker ikke til finanskrisen

Danmarks førende leverandør af firmalagkager www.logokager.dk oplever stigende efterspørgsel og udvider samarbejdet med endnu et bageri.
Danmarks førende leverandør af firmalagkager www.logokager.dk oplever ikke nogen finanskrise. Tværtimod går det så godt, at Logokager.dk har startet endnu et bageri-samarbejde op.

- Vi startede op med Billunds Bageri 1. september, og har haft en super god opstart. Vi har virkelig arbejdet med tingene, og det har været meget positivt for begge parter. Det er en stor udfordring for et bageri som i forvejen har stor succes at skulle håndtere så mange lagkager, fortæller direktør Søren Guul.

- Vore kunder har virkelig fået smag for vores produkter! Det at sende en logolagkage er en super nem måde at sikre at alle får en bid af kagen, og deler bordets glæder i bogstavelig forstand, siger han videre.

I år har virksomhedens konditor udviklet helt specielle jule- og nytårslagkager. De frisklavede lagkager leveres i hele Danmark helt frem til den 23. december for julekagerne, og den 30. december for nytårskagerne.

Kilde: Pressport

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188