23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Slagterne bliver oftest ramt af arbejdsskader

Det er slagterierne, som hvert år anmelder flest arbejdsskader inden for fødevareindustrien

Slagterierne er den branche, der oftest rammes af erhvervssygdomme og arbejdsulykker. Det viser en ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Ifølge analysen tilhører slagterierne den branche i fødevareindustrien, som hvert år anmelder flest arbejdsskader.

Her er de fem brancher, som gennemsnitligt anmelder flest skader på årsbasis, og derfor er mest udsat:

* Slagterier - 41,8

* Bagerier - 29,2

* Mejerier - 25,6

* Supermarkeder - 21,4

* Anden fødevareindustri - 33,2

Tallene dækker over det gennemsnitlige antal årlige arbejdsskader per 1.000 beskæftigede.

Kilder: Arbejdernes Erhvervsråd.

/ritzau/

BREAKING
{{ article.headline }}
0.099