23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

FoodService Danmark får et gennemtænkt nybyggeri

Når FoodService Danmark for tiden opfører sit nye center i Ishøj på hele 75.000 kvadratmeter, er der tænkt på det hele i byggeprocessen.

Hvordan kontorer, administration, tørvarelager, kantine, shipping-område, køle- og frostlagre er tænkt ind fra starten.

Og det er er der stigende efterspørgsel på, oplever entreprenøren Ajcon, som er specialiceret på det felt.

- Når vi bygger frostlagre i dag, tænker vi flere ting ind i samme projekt: Hvordan optimerer vi virksomhedernes logistik og produktionsområder, hvordan kan vi skabe et energivenligt byggeri, der kan mærkes som energibesparelser på bundlinjen - og hvordan tænker vi bedst administration og transport ind i projektet også, siger Rasmus Jørgensen fra Ajcon.

- På mange måder er det at bygge et frostlager meget mere end et spørgsmål om køl og frys – det handler om at se det behov, virksomhederne har, når de skal have en hverdag til at fungere i byggeriet efterfølgende, siger Rasmus Jørgensen.

Byggeriet er netop gået i gang og forventes at stå klar til indflytning om et års tid.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.106