23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

De laver kartoffelskræl om til sprut

Vodka lavet på kartoffelrester fra Lammefjorden. Det er idéen bag et nyt mikrodestilleri,

skriver dr.dk.

- Når de her kasserede kartofler, som ikke kan sælges i supermarkedet, har været igennem vores anlæg, så skulle de gerne ende med at blive til en lækker vodka. Vi satser på at vores vodka kan ramme markedet i påsken 2017, siger Kasper Jacobsen, idémanden bag projektet, til dr.dk.

Han synes, at lokal spiritusproduktion med lokale råvarer giver god mening, og målet er at lave verdens bedste kartoffelvodka.

På landsplan er der 20 producenter, der selv destillerer deres spiritus. Otte nye mikrodestillerier er kommet til på de seneste fem år, viser en opgørelse, DR har foretaget.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094