23948sdkhjf

Dyrup skal spare yderligere

Dyrup kan se frem til en meget rød bundlinje i det indeværende regnskabsår. Det seneste kvartalsregnskab melder ikke om opmuntring, men sætter tværtimod yderligere besparelser i fokus.
Dyrup forventer efter årets tre første kvartaler fortsat et driftsunderskud i omegnen af 30 mio. kr. Derudover forventes det, at engangsomkostninger i forbindelse med tilpasningen af virksomheden vil tynge bundlinjen med yderligere 30 mio. og samlet set vil underskuddet i 2008 lande på omkring 90 mio. kr. før skat. Det vurderer adm. direktør Jørgen Nikolajsen ifølge dagbladet Børsen.

- Det er klart, at når vi gennem tre år har lavet nedskæringer, besparelser, tilpasninger og effektiviseringer, så er der ikke nogen løsning klar på første hylde, når der kommer en afmatning af de dimensioner, vi oplever lige nu, siger han til avisen.

Dyrup fik i juli tilført 100 mio. kr. fra moderselskabet Monberg & Thorsen. Jørgen Nicolajsen mener derfor, at Dyrup kapitalmæssigt er godt nok rustet til at imødegå de udfordringer, virksomheden står over for i den nærmeste fremtid. Forventningerne til 2009 offentliggøres dog først i forbindelse med afslutning af årsregnskabet.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094