23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det her kalder producenten "en revolution for kopnudler"

Britiske Mr Lees Noodles lancerer en glutenfri serie af kopnudler, som producenten selv mener, vil revolutionere markedet for kopnudler.

- Det innovative i produktet er, at kødet og grøntsagerne, i modsætning til billige instantnudler, er frysetørret, så de holder på vitaminer og næring, og dermed kan opbevares uden for køl og frys i 12 måneder. Da retterne holder sig længere end andre naturlige alternativer, undgås madspild, påpeger Henrik Christensen fra den danske division af Mr Lees Noodles.

Færdigretterne, som tilberedes med kogende vand, får ifølge producenten et lavt indhold af kalorier, salt, sukker og fedt. Alle retter er tilberedt med risnudler, så enhver kan få følelsen af, at være på en street-food-bar i down town Hong Kong uden at indtage tilsætningsstoffer og smagsforstærkere.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web02