23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Klausen Fisk rykker ind i gammel pizzafabrik

Fem rygeovne kan producere et ton lyng-røgede fisk om ugen




















Niordjyske Klausen Fisk, der drives af Mogens Klausen, er rykket ind i en tidligere pizzafabrik i Pandrup for at kunne udvide sit sortiment af lyng-røgede fisk. Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende. Hidtil er rygningen foregået på Mogens Klausens fiskerestaurant i Hune, hvor der også er blevet produceret til eksempelvis supermarkeder. men det har knebet med kapaciteten. Nu har Mogens Klausen fem rygeovne til rådighed i Pandrup, hvor han vil udvide den hidtidige produktion af lyng-røget laks til også at omfatte lyng-røget tun samt kulmule og torsk. - Vi vil gerne satse på de danske råvarer, siger Mogens Klausen til avisen. Når alle fem rygeovne kommer i gang, kan Klausen Fisk ugentligt producere op imod et ton fisk. Produktionen tager tid, da den foregår efter en særlig opskrift, hvor fiskene bliver røget i 100 timer mod de sædvanlige 12-24 timer.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.065