23948sdkhjf

Process Supply bliver til Food Supply

Det har vist sig, at 95 procent af al aktivitet på Process Supply relaterer sig til fødevareindustrien, og derfor har vi besluttet os for at skærpe profilen, så indhold og indpakning matcher hinanden. I dag mandag den 15. december 2008 skifter Process Supply derfor navn til Food Supply.
Food Supply – et mere målrettet forum
Ved skiftet til Food Supply ønsker vi at skabe et mere branchespecifikt fællesskab. En ændring, der vil gøre både nyhedsbrev og portal endnu mere attraktiv for langt hovedparten af vores brugere.

Nyhedsbrevet optimeres derfor fremadrettet til at handle om alle vedkommende nyheder inden for fødevareindustrien, herunder primært danske og skandinaviske nyheder. Ændringen betyder, at nyheder inden for medico og kemi udgår.

Vi håber nyhedsbrevet fra Food Supply fortsat vil have din interesse. Hvis du derimod udelukkende har interesse i medico- eller kemiområdet, har du mulighed for at afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden af nyhedsbrevet.

Eventuelle spørgsmål
Tidligere på ugen har vi udsendt information til alle medlemmer på Process Supply, ligesom vi har været i kontakt med de virksomheder, som ændringen efter vor opfattelse får størst betydning for. Men hvis du har spørgsmål eller kommentarer til ovenstående ændring, er du velkommen til at kontakte marketingkoordinator Hanne Marie Lou på tlf. 7228 6972 eller nyhedsredaktør Kamilla Bøgelund Hansen på tlf. 7228 6976.

Du kan også sende en e-mail med dit spørgsmål til hml@industri-supply.dk og vi vil besvare dig hurtigst muligt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079