23948sdkhjf

Jorgensen jubler over rekordregnskab

Maskinproducenten brager frem med kæmpestigning på både top- og bundlinje

Odense-virksomheden Jorgensen Engineering, der laver håndteringssystemer til ikke mindst fødevareindustrien, kan for tredje år i træk juble over et rekordregnskab.

Både top- og bundlinje i 2015/16-regnskabet er bedre end nogensinde før i virksomhedens 83-årige historie. Omsætningen rundede 276 millioner kroner - en stigning på 42 procent fra 2014/15 - og driftsresultatet landede på cirka 35 millioner kroner, hvilket er en stigning på 125 procent.

Ifølge ledelsen skyldes rekordresultatet en effektiv udnyttelse af ressourcer kombineret med stram styring af de faste omkostninger.

Succesformlen består desuden af komponenter som høj kvalitet, innovativ robotintegration, effektiv projektstyring, viden om automation, serialisation og fødevaresikkerhed, nævner direktør Jens Nyeng.

Han peger også på, at Jorgensen har hentet en række store og prestigefyldte projektordrer, og at der er masser af faste, tilbagevendende kunder. Jorgensens kunder tæller flere af verdens største fødevarevirksomheder, deriblandt Nestlé, Danone og Tetra Pak.

- Og efterspørgslen fortsætter. Jorgensen har den største ordrebeholdning i selskabets historie, og næste års budget forventes gennemført med en række spændende projekter indenfor food og pharma i pipe-linen, konstaterer direktøren.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078