23948sdkhjf

Ny kæmpeordre til Jorgensen

En af verdens førende mejerikoncerner skal have en komplet mælkepulver-linje

Ikke kun det nye årsregnskab med massiv fremgang i omsætning og overskud skaber glæde hos Jorgensen Engineering i Odense.

Procesudstyrfabrikanten kan også med tilfredshed notere sig endnu en kæmpeordre i ordrebogen: En af verdens førende mejerikoncerner har netop bestilt en komplet linje til håndtering af mælkepulver.

Jorgensen skal designe og producere en række løsninger, der udover nøglemaskiner som begasningsudstyr inkluderer diverse robotløsninger, inspektionsscannere, linjekontrol med mere.

- Denne kunde - og markedet generelt - har meget stor fokus på fødevaresikkerhed, hygiejne og sporbarhed. I samudvikling med de store spillere har Jorgensen gennem årene udviklet en række banebrydende nøglemaskiner som leaktestere og diverse robotintegrationer, nævner Jorgensen Engineering i en pressemeddelelse.

- Efterspørgslen på mælkepulver boomer i disse år og Jorgensen har opbygget et solidt renommé med tilbagevendende leveringer af komplekse løsninger til top ti-ligaen inden for mælkepulver, konstaterer virksomheden og nævner aftagere som Nestlé, Danone, Arla, FrieslandCampina og Lactalis.

 

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11