23948sdkhjf

Mælkeritidende klar med ny redaktør

Lars Winther tror stadig på det trykte medie

Lars Winther er ny redaktør på fagbladet Mælkeritidende, efter at Anna Marie Thøgersen pr. 1. december er gået på efterløn. Hun var redaktør på Mælkeritidende i 10 år.

Den nye mand på posten har de seneste fire år drevet eget kommunikationsbureau. Han har tidligere været ansat i Mejeriforeningen og Landbrug & Fødevarer.

- Jeg kender mejeribranchen ganske godt efter 15 år i forskellige kommunikationsstillinger. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle det hæderkronede blad, så mejerifolk og de mange leverandører fortsat har et spændende fagligt samlingspunkt, siger Lars Winther.

- Et skarpere blad

Mælkeritidende udgives hver 14. dag og har desuden daglige nyheder på bladets hjemmeside og forskellige aktiviteter på de sociale medier.

- Vi tror fortsat på et trykt medie, men vi vil forsøge at styrke samspillet med vore elektroniske medier yderligere, så vi får et skarpere blad med mulighed for at læse mere på nettet, siger den nye redaktør.

Mælkeritidende har ikke kun overtaget Lars Winther, men også hans kommunikationsbureau, der drives videre som Winther Communication.

Bag Mælkeritidende står de to faglige organisationer Dansk Mejeriingeniør Forening og Foreningen af Mejeriledere og Funktionærer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111