23948sdkhjf

Øllingegaard og Naturmælk er nu fusioneret

De to økomejerier skal fremover hedde De Økologiske Mejerier

De økologiske mejerier Øllingegaard og Naturmælk har med virkning fra årsskiftet slået sig sig sammen og samlet aktiviteterne under navnet "De Økologiske Mejerier".

Det sker "for at fremtidssikre lokale økologiske mejeriprodukter til det danske marked og de danske forbrugere", hedder det i en pressemeddelelse fra mejerierne.

De oplyser også, at Øllingegaard og Naturmælk gennem længere tid har talt om mulighederne for et tættere samarbejde.

Mejerierne fortsætter som to selvstændige enheder med egne produktioner og brands, men med en fælles ledelse.

Naturmælks mejerichef, Leif Friis Jørgensen, skal fremover stå i spidsen for det fælles selskab.

Han peger på at fusionen blandt andet vil sikre en fremtidig økologisk mælkeproduktion på og omkring Øllingegaard, og at Naturmælks store mængder øko-mælk "kan være med til at understøtte udbygning af produkter i samarbejde med vores nu sjællandske venner”.

- Endnu stærkere

Naturmælk blev stiftet i 1994 og har hovedkvarter i Tinglev i Sønderjylland, men også gårde på Fyn er blandt de 34 andelshavere, der leverer mælk til mejeriet.

Øllingegaard ved Hillerød har i over 25 år været ejet af Solhvervfonden.

- Det er min opfattelse, at fusionen med Naturmælk vil skabe et stærkt, 100 procent økologisk mejeri, der vil være med til at gøre både Naturmælk og Øllingegaard endnu stærkere i markedet og mere attraktive for alle kunder.

- Jeg har været glad for min tid på Øllingegaard Mejeri – det har været meget spændende og lærerigt at arbejde med økologiske højkvalitetsprodukter. Jeg ser frem til at hjælpe det nye selskab godt i gang og overlader herefter trygt ledelsen til mejerichef Leif Friis Jørgensen, siger direktør på Øllingegaard Steen Jespersen.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Søren Rønhede
Hvis det drejer sig om at være “mere attraktive for alle kunder og at fremtidssikre lokale økologiske mejeriprodukter og egne produktioner”, hvorfor er det gode prisbelønnede Øllingegaardsmør, Danmarks bedste, forsvundet ?

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

To produktionslinjer klarer 176 forskellige produkter

Easyfood tog en radikal beslutning for 20 år siden

Video: Sæby Fiske-Industri sætter turbo på kvalitetskontrollen

Foodtech
Marel vil udnytte data bedre

Koncernen søger data-inspiration i FoodTech Challenge

Ugens grin: Den effektive maler

Brødfabrik ramt af bittesmå metalstykker i brødet

Nyhedsbrev

22 nye Netto-butikker på vej næste år

I næste måned åbner Netto sin butik nummer 500 i Danmark

Online Avis Arkiv

Fremtidens bæredygtige mejeri i fokus

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Dommere skal smage 1.500 fødevarer

International Food Contest er igen en del af FoodTech-messem

Igen royalt besøg på FoodTech

Bryghus renset i sag om datofusk

Man må gerne ændre holdbarhedsdatoen

Nyt, glutenfrit bageri har knækket smagskoden

Så er de klar hos Sall Whisky Distillery

Mille Food: Her er fabrik nummer to

Prisen er "et pænt, trecifret millionbeløb"

Ægtepar går ind i chokoladebranchen

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Carmo Food brager frem på toplinjen

Kødleverandøren har igen "tilfredsstillende" bundlinjesucces, men kun i Norden

Danisas småkager får hjælp af Kinas præsident

Danish Crown om kritik: Vi er de mest bæredygtige i verden

Lactosan-direktør:Ostepulver kræver knowhow

Shhh ... konkurrenter i nabolaget gør Lactosan-direktør hemmelighedsfuld

Ostepulverfabrik udvider for 100 millioner kroner, men indholdet vil direktøren ikke sige så meget om

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Slut med vegansk danser-restaurant

Rigmand er købt ud af juicefirma

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

McDonald's overrasker med flot resultat

EU-Parlamentet vil have gratis postevand på restauranter

Ejerledere er klar til at sælge virksomheden

Bryghus klar med 39.000 julekalendere

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Drypoint adsorptionstørrere

Stærkt og kosteffektivt I/O-modul til brandspjæld

Ejner Hessels valg af lagerautomat er igen faldet på ClassicMat™ – og det er vi glade for!

Siemens TIA-portal: Hvordan benytter jeg nye enheder med ældre versioner af TIA-portalen?

Oplev PALOMAT® på dette års FoodTech messe

Leder du efter den helt rigtige leverandør til en ny kranløsning?

Har I også udfordringer med manuelle tunge løft?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

INOX A/S på FoodTech messe i Herning

Nyt kompensator katalog fra WILLBRANDT Gummiteknik

Nomo udstiller på FoodTech 2018

Mød INOXPA på FoodTech i Herning

AxFlow udstiller på FoodTech 2018

Besøg Burkert på FoodTech 2018

Udstillerfremgang og royalt besøg på FoodTech

AluNet tilbyder kurset: Få opdateret din viden om Aluminium

Eclipse filter til væske fjerner jernholdige materialer

Undgå produktionstop!

Siemens Industrial Edge er det bedste fra begge verdener

Bull Salicath ApS

Accraply HARLAND forhandles af Salicath ApS

ORIENT fra FICEP - en bore/savestation med fokus på effektivitet!

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse

Mød os på Foodtech 2018

Mød Fisker på FoodTech i Herning

Send til en kollega

0.288