23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Delle Kompagniet er snart klar til start

I uge fire begynder Hanstholm-virksomheden for alvor at producere

Delle Kompagniet i Hanstholm regner med for alvor at få gang i produktionen af økologiske frikadeller i uge 4.

Det fortæller Claus Westergaard, der sammen med makkeren Torben Meldgaard sagde sit job op 1. august for at satse alt på Delle Kompagniet, som det halvt år gamle firma hedder.

Delle Kompagniet startede med en grøntsagsfrikadelle. I dag er der kommet både en kyllinge- og en fiskevariant til. Frikadellerne er helt økologiske og uden brug af tilsætnings- eller allergifremkaldende stoffer.

Det har taget lang tid og mange prøvesmagninger at finde de helt rette opskrifter for Claus Westergaard og Torben Meldgaard, men i slutningen af januar er de altså klar til at sætte de økologiske deller i produktion.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web03