23948sdkhjf

Cimbric og Jeka Fish fusionerer

De to søsterselskaber smelter sammen under ét navn

Efter seks år under samme tag i Lemvig smelter fiskevirksomhederne Jeka Fish og Cimbric nu helt sammen i en fusion, der gør Cimbric til en del af Jeka Fish.

Jeka Fish købte den nordjyske rejeproducent Cimbric i 2010 og flyttede fabrikken til Lemvig for at udnytte synergi-mulighederne.

Siden da har integrationen mellem de to selskaber udviklet sig gradvist til, at Cimbric nu er et brand og en afdeling i det noget større Jeka Fish. På den baggrund har ledelsen i Jeka Group valgt at fusionere de to selskaber af administrative og regnskabsmæssige grunde, oplyser ledelsen i en pressemeddelelse.

Alle varemærker fortsætter uændret

Alle varemærker, produkter og kontaktpersoner fortsætter som hidtil, og det nu tidligere Cimbric fortsætter som en afdeling i Jeka Fish, konstaterer virksomheden. Fusionen har virkning fra 31. december 2016.

Under Cimbric-navnet er det blandt andet lykkedes Lemvig-folkene at arbejde sig ind i detailbutikkerne med brandet Havet's. Det består af en stribe bæredygtige fiske- og skaldyrsprodukter, som forbrugeren lynhurtigt kan tilberede.

Lemvig-koncernen forarbejder hvert år 7.000-8.000 tons torsk, mens rejer og andre skaldyr løber op i cirka 1.000 tons.

Jeka-koncernen ejer også 51 procent af aktierne i den lokale østersvirksomhed Oyster Boat, der opdrætter Limfjordsøsters. Tilsammen omsatte Jeka Fish, Cimbric og Oyster Boat i 2015 for cirka 280 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093