23948sdkhjf

Palsgaard har købt op i Brasilien

Specielle ingredienser med succes vakte interessen i Juelsminde

Juelsminde-virksomheden Palsgaard A/S, der producerer emulgatorer og stabilisatorer til den globale fødevareindustri, har købt aktiemajoriteten i den brasilianske ingrediensvirksomhed Candon Aditivos para Alimentos.

Det oplyser Palsgaard i en pressemeddelelse.

- Siden 2008 har Candon med stor succes leveret en række specielle ingredienser og forblandinger samt et antal bageriemulgatorer til fødevareindustrien i Brasilien, konstaterer Palsgaard om grunden til at, den danske ingrediensvirksomhed fik interesse for brasilianerne.

- Imponeret

- Palsgaard har fulgt udviklingen af Candon siden 2014 og har været imponeret af selskabets kompetencer, især inden for kageemulgatorer. Vi er overbevist om, at vi ved at tilføje Palsgaards know-how får en fremragende mulighed for at videreudvikle produktsortimentet fra Candon og i sidste ende øge salget til Nord- og Sydamerika via Palsgaards salgsnet - til gavn for begge virksomheder,  forklarer Palsgaard Groups CEO, Birger Brix.

Candons grundlægger ,Cassandro Rufino, fortsætter som minoritetsaktionær og som administrerende direktør i selskabet, der vil blive videreført under navnet Palsgaard Candon S.A.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079