Ægtepar klar med ni fødevarefestivaler

Hvide Sande er kommet med på programmet for 2017

Ægteparret bag en stribe danske fødevarefestivaler, Sisse Hansen og Jimi Kristensen, har programmet klar for 2017, og i lighed med med sidste år indeholder det ni festivaler:

I 2016 var der en fødevarefestival på Godsbanen i Aarhus. Den er gledet ud i år, men til gengæld er der en nyhed med i form af Hvide Sande, hvor auktionshallen på havnen lægger plads til i dagene 14.-15. oktober.

Det er i begyndelsen af efterårsferien, hvilket ifølge Jimi Kristensen er med særdeles fuldt overlæg:

Listen over ægteparrets fødevarefestivaler i år ser således ud:

29.-30. april: Gl. Estrup Fødevarefestival

20.-21. maj: Hørbygaard Fødevarefestival, Holbæk

3.-4. juni: Filsø Fødevarefestival, Henne Strand

17.-18. juni: Lundsgaard Fødevarefestival, Kerteminde

8.-9. juli: Nr. Vosborg Fødevarefestival, Vemb

2.-3. september: Fødevarefestival Nicolai, Kolding

23.-24. september: Knivholt Fødevarefestival, Frederikshavn

14.-15. oktober: Hvide Sande Fødevarefestival

4.-5. november: Fødevarefestival Spinderihallerne, Vejle

- Vi forventer op imod 5.000 gæster første gang på grund af placeringen i begyndelsen af efterårsferien. Det betyder, at sommerhusgæsterne skal have fyldt køleskabet op, når de ankommer i feriehusene, påpeger han og nævner, at der kan være 45 udstillere i auktionshallen. 

I det hele taget er fødevarefestivalernes locations i høj grad udvalgt ud fra deres placering i nærheden sommerhusområder,  fordi det plejer at trække masse af gæster til derfra.

- Folk kan ikke få nok
Sidste år var der flere gæster end nogensinde før:

- De danske forbrugere kan slet ikke få nok af lokalt producerede kvalitetsfødevarer. Vi havde en stigning i antallet af gæster på alle vores fødevarefestivaler i 2016, siger Jimi Kristensen.

- Styrken ved vores vores koncept er netop, at vi tiltrækker et kvalitetsbevist publikum, som søger viden og smagsoplevelser på ting, som ikke kan købes i det lokale supermarked, da supermarkederne ikke kan fortælle den unikke historie bag produkterne. Det virker også meget mere autentisk, når historien fortælles af den producent, som selv har haft fingrene nede i gryden, tilføjer hen.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Mælkepulver efter alle robotkunstens regler

Hundested-virksomhed har satset benhårdt på automation

Studerende har lavet en kødportal

Industribageruddannelse flot fra start

Orkla sælger K-Salat til Stryhns

Luft driller Højer Pølser

DLG flytter hovedkontoret fra København til Fredericia

Nyhedsbrev

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Ny filetfabrik vil give Danmark friskere fisk

Royal Norden Seafood satser mest på rødspætter

Håndværksbager med stordriftsfordele

Foodpeople: Man kan godt kalde sig en håndværksbager, selv om man omsætter for over 100 millioner kroner om året

Blodbad på vej: Mille bygger ny fabrik

Regner med at fordoble omsætningen i 2018

Bodylabs proteinsucces er sat til salg

Medie: Arla er oplagt som køber af producenten af kosttilskud og berigede fødevarer

Pakkerobotter står højt på ønskelisten

Bornholmsk chips-eventyr tager fart

Ny kæmpetørrer tager over i Thyborøn

McDonald's klar med kødfri burger

- Det her er simpelthen fødevarernes bungy jump

At spise melorme er både skræmmende og megafedt, mener nye producenter i Aalborg

Aalborgensiske insektfolk er tæt på det store gennembrud

Crickster klar med ovnkapacitet til 1.400 larveglas om dagen

Andesalg satte rekord

BC Catering fordobler lager

Aftale er på plads: Mille Food bliver forgyldt

Her laver de ost til tre millioner pizzaer hver eneste dag

Det samme personale kunne pludselig producere tre gange så meget

Kiks-producent har hemmelige planer

ISS sætter sig tungt på soldatermad

Ny restaurant eksperimenterer med matchende cocktails

Årets restaurantchef: Intet uden mit team

Ny cateringdirektør på plads hos Løgismose Meyers

S: Danmark skal kæmpe for nedre EU-grænse for selskabsskat

Bornholm afslører: Ny madfestival til sommer

Roskilde får stort fødevarecenter

Aalborgensisk kulturgrund får madmarked

HKScan skuffer i tredje kvartal

Billund-firma flytter og udvider

Chefprofil skifter: Fra Lars Løkke til Danish Crown

Ærgerlig bager: Derfor kom der metal i vores kiks

Få virksomheder hopper på bonusordninger for flygtninge

Pas på: Risiko for metalstykker i kiks

Se alle Medlemmernes egne nyheder

E-bog: Vejledning til limning af kompositmaterialer

AVN Hydraulik på Ajour 2017

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kranservice: se hvorfor Muehlhan vælger Fyns Kran Udstyr

Denico Food Ingredients på Fi Europe 2017 fra den 28-30 November

Temadag omkring ”Grønne” krom(VI) frie overflader på aluminium

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Væskefiltrering – med effektivitet og dokumentation i fokus

Lær at genbruge dine konstruktioner - deltag på Inventor iLogic – Produktkonfiguration d. 14/12

Hjemmesider øger salget med klima-ikon!

Lefon rørsave – en fremragende løsning til rustfrie mejerirør

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Thanksgiving torsdag den 23. november 2017

QMS-Consults kursuskatalog for 2018

Advances in hygienic design guidelines and Industrial best practice

Emotron Softstarter

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

Følg os på Facebook og vind en kurv

November nyhedsmail fra KE Fibertec

Den eneste sande grønne kilowatt-time er den, der aldrig bliver brugt

Lejer til Levnedsmiddelsindustrien

YASKAWA ie4++ supersparemotor og en inverter

SEW-sats på eftermarkedet

Technor deltager på Maskinmestrenes Erhvervskonference - Ajour 2017

DENIOS - Behandling af farlige medier

Send til en kollega

0.205