23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Skipper tiltalt for ikke at nedkøle fisk

Temperaturen nåede op i nærheden af 20 grader

En fiskeskipper fra Nexø er blevet tiltalt for ikke at nedkøle sin fangst i sommervarmen, skriver bornholm.nu.

Den 52-årige skipper lod ifølge anklageskriftet fangsten stå på lossekajen i Nexø 20. juli ved middagstid. Han er tiltalt for at have undladt at ise fangsten.

Ifølge en måling udført af fiskerikontrollen havde fiskene en temperatur på mellem 18,5 og 20 grader. Ifølge reglerne skal ferske fisk nedkøles hurtigst muligt, efter at de er fanget, og opbevares ved en temperatur på mellem 0-2 grader, nævner netavisen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web02