23948sdkhjf

Ny chef hos Rose Poultry

Efter at have indført robotteknologi for godt 70 mio. kr. og reduceret medarbejderstaben med godt 100 mand, er fabrikschef, Per Alan Jensen, klar til at søge nye udfordringer.
Per Alan Jensen har i sine seks år på fjerkræslagteriet i Skovsgård været ansvarlig for projektet "P minus 100", hvor robotteknologi har skullet erstatte 100 medarbejdere. Nu har han med succes fået slagteriet tilpasset til den stadig hårdere konkurrence på det internationale marked, og fremadrettet vil der ligge en masse driftsmæssige opgaver.

- Drift er nok ikke det, jeg er bedst til, og jeg er heller ikke så interesseret i den del af arbejdet. Jeg er bedst til forandring, så nu skal jeg ud at finde en anden skorsten, der trænger til forandringer, lyder hans forklaring på hans beslutning.

Ny mand på posten bliver Søren Bai, 46, der kommer fra en stilling som fabrikschef på Ø-Pølser A/S i Rudkøbing. Han er oprindelig uddannet butiksslagter og derefter levnedsmiddeltekniker og i sin karriere har han blandt andet haft job som produktionsleder på Danisco og været fabrikschef på Daloon og Mayo, inden han for ni år siden blev fabrikschef på Ø-Pølser på Langeland, der ejes af Stryhns.

Billede: Rose Poultry

Kilde: Nordjyske Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093