23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Restaurant vil give madtips på Facebook

Restauratør Jørgen Jørgensen klar til at hjælpe amatørkokke

Hos Restaurant Kongelunden i Skærup er indehaver og kok Jørgen Jørgensen klar til at inspirere madglade amatørkokke via restaurantens Facebook-side, skriver Vejle Amts Folkeblad.



- Når folk pisker en bearnaisesauce, bruger de typisk for lidt æggeblomme og for meget smør. Jeg vil gerne, at man selv kan lave en bearnaisesauce fra bunden, bage rugbrødsknækbrød eller lave sin egen mango chutney fra bunden, siger Jørgen Jørgensen til avisen

I begyndelsen vil han poste nye ting mindst hver 14. dag.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125