23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

- Ingen vil ud med deres lakrids-opskrifter

Nyt lakridsfirma er op ad bakke for sønderjysk kærestepar

Lidt syd for Haderslev drømmer kæresteparret Stefan Kanne og Helle Sass Tarbensen om at kunne leve af at lave lakrids.

De eksperimenterer på livet løs, men der er ingen hjælp at hente fra andre lakridsproducenter, skriver TV Syd på sin hjemmeside. 

- Lakrids har vist sig at være en lukket verden. Der har ikke været nogen, som har været åbne for at hjælpe med en opskrift, siger Stefan Kanne til TV Syd.

Parets firma, Aperci, fremstiller lakrids, der er kogt på rismel, og som derfor er glutenfri.

Helle Sass Tarbensen fortæller til tv-stationen, at parret det seneste år har ekspeimenteret rigtig meget for at finde frem til en brugbar opskrift. Det har flere gange om ugen resulteret i, at otte kilo kogt lakrids er smidt i skraldespanden, men nu er den rette opskrift endelig fundet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web02