23948sdkhjf

Bite Copenhagen vil være Danmarks nye madmekka

Udstilling sætter fokus på fødevaresikkerhed, gastronomi og madspild

Til august får Danmark et nyt udstillingsvindue for fødevarer, når Bite Copenhagen for første gang bliver holdt i Forum i København.

Arrangementet, som Miljø- og Fødevareministeriet står bag sammen med BC Hospitality Group, holdes i tilknytning til det internationale fødevaretopmøde ”World Food Summit - Better Food for More People”.

Ifølge ministeriet bliver der tale om "en international fødevareudstilling, der viser de bedste løsninger inden for oplysning, fødevaresikkerhed, gastronomi og madspild".

På ”World Food Summit - Better Food for More People”, samles internationale beslutningstagere, NGO´ere, virksomheder og meningsdannere på Christiansborg.

- Et udstillingsvindue
- Samtidig med det politiske fødevaretopmøde skal Bite Copenhagen vise løsninger på topmødets vigtige omdrejningspunkt: Hvordan man skaber bedre mad til flere mennesker, skriver Miljø- og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

- Med fødevareudstillingen laver vi samtidig et udstillingsvindue for danske og internationale aktører, som bidrager med værdier, produkter, innovation og viden i forhold til de globale udfordringer, siger miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V).

Topmøde og fødevareudstilling holdes samtidig med Copenhagen Cooking & Food Festival, der i år foregår i dagene 18.-27. august. Madfestivialen byder på mere end 100 små og store mad-events henover de 10 dage og venter et besøgstal på over 80.000.

Ifølge festivadirektør Stine Lolk vil Nite Copenhagen og World Food Summit være blandt festivalens flagskibe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078