23948sdkhjf

12 nomineret som årets fødevareinnovator

Store dele af fødevarebranchen er med i opløbet

Kokke og købmænd, iværksættere og direktører, nørder og udviklere.

De nominerede til årets Food Innovator Award kommer fra mange forskellige dele af fødevarebranchen, når Danish Food Cluster uddeler prisen 16. marts.

Det sker på temadagen "A Great Day for Food Innovation”  i Agro Food Park i Aarhus.

Innovationsprisen er sponsoreret af procesudstyrsvirksomheden Marel, der gerne vil være med til at give innovation mere opmærksomhed.

Formålet med Food Innovator Award’en er, udover at hædre en stærk innovatør, at inspirere personer og organisationer til at fortsætte innovationen.

- Langt, sejt træk
- Innovation har mange former, og det er sjældent et spørgsmål om et enkelt, lyst øjeblik. Det er nærmere et langt, sejt træk med mange forhindringer, der skal overvindes. Den kamp foregår hver dag overalt i klyngen, og i centrum står de ildsjæle, vi gerne vil hædre, siger formand for Danish Food Cluster Esben Laulund.

Sidste år gik prisen til Nicolai Hansen, CEO hos KMC.

I år er de nominerede:

Alex Højrup Munch, medejer, Stauning Whisky
Anders René Jensen, salgsdirektør ved Rema 1000 Danmark
Bent Graakjær, kok, hotelejer og gastronomisk iværksætter
Britta Tarp, ejer og CEO ved Skarø Is
Carl-Bjarne Mikkelsen, Innovations- og eksportdirektør ved Easis
Henrik Ladefoged, administrerende direktør ved Marel
Henrik Rendbøl, CEO ved Møllerup Gods
John Gynther, Premium Food Manager ved Arla Unika, Arla Foods
John Smedegaard, administrerende direktør ved Ceptu ApS
Knud Vindfeldt, COO ved Chr. Hansen A/S
Poul Agger, serieiværksætter, stifter, direktør og senere bestyrelsesformand for Agger Foods
Thomas Hecht Olsen, R&D manager ved NGI A/S

Danish Food Clusters medlemmer står bag nomineringerne, mens bestyrelsen for Danish Food Cluster er dommerkomité.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Så er øl-is fra Thy klar

Nyhedsbrev

Skare vil udvide sin kødfabrik

Online Avis Arkiv

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Carlsberg-kontor ransaget

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

Send til en kollega

0.371