23948sdkhjf

Danskerne er klar til E-supermarked

På bare et halvt år har Mikkel Tang-Henriksen formået at skabe et E-supermarked, der overgår alle forventninger. Nu indskyder en kapitalfond penge til yderligere vækst.
Mikkel Tang-Henriksen gik fra at være indkøbschef i Dansk Supermarked til sidste sommer at starte et internetbaseret supermarked. Allerede et halvt år efter lanceringen af sit E-supermarked tror Capital+ så meget på konceptet, at de er trådt ind i ejerkredsen. Og de spæder til med den kapital, der er nødvendig for at kunne vokse. Det udtaler adm. direktør i Capital+, Jakob Sand, til Børsen.

- Vores planer holder, og budgetterne holder både på salgs- og omkostningssiden. Derfor er vi yderst fortrøstningsfulde i forhold til at få E-supermarked rullet ud til samtlige store og mellemstore byer i Danmark inden for en kort tidshorisont, siger Mikkel Tang-Henriksen til avisen.

Mikkel Tang-Henriksen mener ikke, at det netop afsluttede regnskabsår kommer til at indeholde ret mange røde tal. Fra næste regnskabsår venter han udelukkende sorte tal på bundlinjen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079