23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

FDB Analyse: Københavnere køber mest økologi

FDB Analyse konkluderer i en ny undersøgelse, at københavnere bruger flest penge på økologiske fødevarer.

Søren Askegaard, der er professor i forbrugsstudier ved Syddansk Universitet, mener, at forskellene bunder i at man nogle steder i landet opfatter mad som nødvendigt brændstof, mens det andre steder er en del af en livsstil. Det skriver JyllandsPosten ifølge DR Penge.

Sidste års salgstal fra Coops butikker viser også, at københavnere bruger flere penge på økologisk mad, sammenlignet med resten af befolkningen. Når en fynbo bruger 100 kroner på økologi, bruger en københavner 326 kroner. Nordjyderne bruger 71 kroner, mens sønderjyderne kun bruger 69 kroner.

Om FDB Analyse

FDB Analyse laver løbende målinger af danskernes holdning til forbrug, miljø, sundhed og klima. Resultaterne bruges i foreningens arbejde med at fremme det ansvarlige forbrug.

FDB Analyse følger desuden danskernes forbrug via af salgstal fra Coop - Danmarks største dagligvarekæde.

Kilde: DR Penge

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125