23948sdkhjf

Alectia vil bygge billigere bryggerier

Alectia Brew henter kinesiske konsulenter til Danmark for at ruste sig bedre til fremtiden.
I Asien kan de bygge bryggerier til halv pris, og den viden vil danske Alectias bryggeriafdeling, Alectia Brew, gerne have del i. Derfor har de nu hentet fire kinesiske konsulenter til Danmark, som skal vidensdele med virksomhedens danske konsulentstab. Virksomheden venter inden for halvandet til to år at have tyve kinesiske konsulenter ansat, skriver Berlingske Business.

- I Kina har man en stor viden om, hvordan man bygger bryggerier til den halve pris, som vi kan anvende globalt, og det er grunden til, at vi dels ansætter en række konsulenter fra Kina og dels åbner kontor i Kina, forklarer Anders Hummer, der er direktør for Alectia Brew, til avisen.

På længere sigt håber Alectia Brew også, at de nye asiatiske medarbejdere kan hjælpe konsulenthuset til at begå sig bedre i Asien. Her venter virksomheden nemlig et stort væksteventyr inden for netop bryggeribranchen.

Alectia bygger bryggerier og rådgiverrådgiver om smagsstabilitet og andre bryggeritekniske ting veden over. Kunderne tæller bl.a. Anheuser Busch-Inbev, SABMiller, Heineken og danske Carlsberg.

Kilde: Berlingske Business

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094