23948sdkhjf

Carlsberg går fra push til pull

Med en ny produktionsmetode vil Carlsberg i løbet af i år reducere bryggetiden fra to-tre uger til kun at tage et par dage.
Normalt tager selve gæringen to-tre uger, men med den nye metode, der kaldes late brewing, flytter man blandingstidspunktet fra før gæringen til efter gæringen. Det betyder, at virksomheden hurtigere kan reagere på ordrer, uanset hvor mange forskellige øltyper det drejer sig om. Det skriver Ingeniøren.

- Med late brewing kan vi inden for ganske få dage levere nøjagtig, hvad markedet har brug for, siger brygsidechef Thomas Søndergaard til nyhedsmagasinet.

Strategien med at gå fra "push" til "pull" betyder, at kunderne fremover "trækker" øllet ud af produktionen, i modsætning til nu, hvor Carlsberg "skubber" den mængde øl ud til kunderne, som de selv tror på vil blive solgt.

I dag benytter Carlsberg den nye produktionsmetode på otte af sine produkter, men det er planen at hele sortimentet skal overgå hertil.

Kilde: Ingeniøren

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093