23948sdkhjf

Carlsberg-chef forlader koncernen

Mikael Aro, Senior Vice President for Northern Europe Region, er blevet udnævnt til administrerende direktør for finske VR Group.
Mikael Aro forlader Carlsberg i løbet af sommeren 2009 for at blive direktør for VR Group Ltd., der leverer såvel jernbane- som vejtransport.

Jørgen Buhl Rasmussen, koncernchef og administrerende direktør for Carlsberg Gruppen siger:

- Jeg vil gerne gratulere Mikael Aro med dette prestigefyldte job i Finland. Jeg er oprigtig ked af, at han har besluttet at forlade Carlsberg, men jeg respekterer hans ønske om at rejse mindre og være tættere på familien. Han har ydet en fantastisk indsats i de elleve år, han har arbejdet for Carlsberg Gruppen - ikke mindst i hans seneste job i Nordeuropa, hvor han har været en drivende kraft, både hvad angår forbedring af effektiviteten og gennemførelse af forandringer.

- Selv om jeg er meget beæret over denne udnævnelse, har det været en meget svær beslutning for mig at sige farvel til Carlsberg Gruppen og til kolleger, som jeg værdsætter meget. Jeg føler imidlertid, at jeg efterlader den nordeuropæiske region i god form - i den grad klædt på til de kommende udfordringer, siger Mikael Aro om sin exit fra Carlsberg.

Carlsberg oplyser, at arbejdet med at finde en afløser for Mikael Aro er begyndt.

Kilde: Carlsberg

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078