23948sdkhjf

Ugens Profil: Arla i fast aftale med smedeservice

Djurs Smede Service udlejer fast mandskab til flere Arla Foods-mejerier. Og mejerigiganten er ikke den eneste kunde, der kan se god økonomi i at leje fagpersonale i en tid, hvor finanserne er små.
Selvom Djurs Smede Service har Arla som solid kunde i porteføljen, kan ejerleder Klaus Jensen, ligesom store dele af industrien mærke krisen kradse. Men finanskrisen kan også vendes til noget positivt, siger Klaus Jensen og uddyber:

- Vi håber og tror på, at vores kompetencer kan blive efterspurgte i disse krisetider, hvor virksomhederne er trængte på pengepungen. Og da vores omkostninger er minimale, kan vi tilbyde meget favorable priser.

Udlejning af mandskab inden for industrien
Siden opstarten i 1999 gik det stærkt for Djurs Smede Service (DSS), hvis kernekompetence i dag er udlejning af mandskab til forskellige smede- og svejseopgaver. I 2007 stiftedes datterselskabet Djurs Entreprise ApS med det formål at kunne tilbyde totalentrepriser inden for industrien. Moderselskabet står stadig for hovedparten af aktiviteterne, og det er også herigennem Hammelev-virksomheden har skaffet sig sit faste kundegrundlag.

Flere Arla-virksomheder benytter i dag medarbejdere fra DSS og landets mejerichefer udtrykker stor tilfredshed med det stykke arbejde, der bliver udført:

- Der har på mejeriet været stor tilfredshed med ordningen og den tilknyttede smed har udvist stor dygtighed og omhu. Han har samtidig været fleksibel i forhold til mejeriets vagtordning og ydet en stor ekstra indsats i de perioder med ekstra travlhed. Djurs Smede Service har desuden givet tilbud på opdatering af dele af vores udstyr i forbindelse med nye investeringer på mejeriet. Tilbudsgivningen er foretaget med omhu og faglig dygtighed, lyder det fra Per M. Olsen, Mejerichef, Klovborg Mejeri.

Og de rosende ord bryster man sig af hos Djurs, der tager det som et stort skulderklap, at Arla Foods for halvandet år siden forlængede den gældende aftale med yderligere tre år. Ud over servicering af pumper og ventiler, er mandskabet fra DSS også med til at vedligeholde samt opbygge nye anlæg og rørsystemer. Se flere referencer her.

Kvalificeret arbejdskraft til minimale udgifter
Klaus Jensen understreger over for Food Supply, at DSS ikke er et vikarbureau, men derimod en virksomhed, der udlejer en fast stab af yderst velkvalificerede medarbejdere.

- Så når Klovborg Mejeri eksempelvis har et godt samarbejde med én af vores smede er det naturligvis den samme mand, der benyttes til alle opgaver på mejeriet, forklarer han.

Man har som kunde mulighed for at indgå længerevarende kontrakter eller blot indgå aftaler, der skal dække periodevise spidsbelastninger. Og lige meget hvilken løsning, der er tale om, så vil der være tale om besparelser for kunden, lover firmaets daglige leder.

De attraktive priser kan lade sig gøre, fordi Djurs Smede Service holder til i forlængelse af Klaus Jensens private ejendom i Hammelev lidt uden for Grenaa. Her har han indrettet en længe med nyt kontor, hvorfra al salg og administration klares. Der er kun faste udgifter til lønomkostninger, hvilket afspejles i virksomhedens tilbudsgivning. Er der behov for samarbejdspartnere i forbindelse med totalentrepriser køber Klaus Jensen kompetencerne fra et fast netværk af samarbejdspartnere. På den måde bliver omkostningsniveauet holdt på et absolut minimum.

Flere strenge at spille på
Det brede kompetencespekter betyder, at DSS har kunder inden for mange grene af industrien. Virksomheden har bl.a. en fast stab af certifikatsvejsere, der udfører svejsning og montering af køleanlæg for Johnson Controls og Camfil Farr har medarbejdere ansat til at montere diverse filtersystemer. Camfil Farr har desuden indgået en eksklusiv aftake med DSS om supervisor-opgaver rundt om i verden.

Læs mere om Djurs Smede Service og rekvirer brochure på www.djurssmedeservice.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093