23948sdkhjf

ACO-Service og AN Group indgår samarbejde

De to virksomheder meddelte mandag at man har indgået en aftale, hvori man forpligter sig til at samarbejde som leverandør af komplette produktionstekniske løsninger til procesindustrien.
Den ene part, ACO Service, er specialist i design, udvikling og installation af procesanlæg i rustfrit stål. Den anden part, AN Group, er et ingeniørhus med speciale i nøglefærdige projekter inden for blandt andet produktionsoptimering.

Som aktive leverandører til fødevare-, medicinalvirksomheder og den kemisktekniske industri har begge virksomheder stor ekspertise inden for procesindustrien. Firmaernes individuelle specialer giver tilsammen en synergi, der bidrager til en væsentlig effektivisering af kundens produktionsprocesser – fra ordrehåndtering til produktion.

Medspiller fra idéfase til driftsklart anlæg
Under navnet ”AN-ACO – Global Process Partner” vil de to internationalt aktive virksomheder tilbyde sine samlede kompetencer inden for avancerede procesanlæg. Kompetenceområdet starter fra specifikation af opgaven, over udvikling, produktion og dokumentation til installation og idriftsættelse af færdige anlæg. En typisk leverance omfatter produktions-it, procesudstyr, automation, el, montage og den efterfølgende service.

AN-ACO påtager sig gerne ansvaret for den samlede entreprise. René Hansen, administrerende direktør hos ACO-SERVICE, udtrykker det sådan:

- Når en procesvirksomhed indgår en aftale med os om leverance af en komplet proceslinje, en renovering eller en delleverance, leverer vi først og fremmest en sammenhængende løsning, hvor den mekaniske del forenes med den el-tekniske. Alliancen sikrer, at der altid kun vil være ét sted at placere ansvaret for løsningen – og det er hos AN-ACO.

Succesfuld tyvstart på samarbejdet
ACO-Service og AN Group har allerede arbejdet uformelt sammen på flere internationale projekter i den seneste tid. Gode erfaringer herfra har ført til beslutningen om nu at gøre samarbejdet formelt.

- De to firmaers samlede kompetencer har vist sig at give kunden en særlig god leverance med sikkerhed for, at projektet gennemføres til aftalte tid og pris, siger AN Groups direktør, Ole Okkels.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078