23948sdkhjf

Ny ejer af AN Group

AN Group og datterselskabet AN Group Energy er pr. 1. februar solgt til erhvervsmanden Asbjørn Thomsen og Niche Holding.
AN Group beskæftiger cirka 30 medarbejdere, og udover hovedsædet i Lynge ved Allerød har virksomheden afdelinger i Kalundborg og Århus. Virksomheden beskæftiger sig med effektivisering og automatisering inden for blandt andet medico- og fødevareindustrierne.

- AN Group er en virksomhed, der har potentialet til at gå ind i nye segmenter. Mit mål er dels at udvide med nye lederprofiler, som gennem deres erfaring og netværk kan skabe vækst i et lovende marked, dels at udbygge virksomhedens virkefelt, så vi opnår en bredere kompetenceplatform inden for det, man overordnet kan kalde Industrial Operations, forklarer den nye hovedaktionær, 49-årige Asbjørn Thomsen.

Skal opbygge strategisk fundament
Asbjørn Thomsen er blandt andet overbevist om, at AN Group kan overføre sine betydelige kompetencer inden for optimering, effektivisering og projektstyring inden for mere traditionelle industrier til eksempelvis offentlige myndigheder.

- AN Group har en imponerende referenceliste, og de kompetencer, som AN Group har opnået gennem 33 år, er uvurderlige. Min indsats handler blot om at opbygge det rette strategiske og finansielle fundament, siger Asbjørn Thomsen.

Overtagelsen af AN Group er sidste del af et generationsskifte, som stifter og tidligere hovedaktionær Aksel Nielsen tog første skridt til i 2003 ved at overdrage posten som administrerende direktør til Ole Okkels og inddrage ham i ejerskabet. Sammen har Ole Okkels og Aksel Nielsen fundet en fremtidssikret løsning for AN Group med Asbjørn Thomsen, og overdragelsen finder sted få måneder før, Aksel Nielsen fylder 70 år. Timingen er derfor perfekt, mener Aksel Nielsen.

Potentiale til mere
- AN Group er en af de virksomheder, som regeringen fremhæver til at udgøre vækstlaget i dansk erhvervsliv - en virksomhed med en vis størrelse, og med potentiale til meget mere. Jeg har banet vejen, og nu bliver det rigtig godt at få nye kræfter tilført, og jeg føler mig tryg ved at overlade depechen til Asbjørn Thomsen, som kan bringe frisk blod og nye ideer ind i virksomheden.

Aksel Nielsen fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen, og han får til opgave at fortsætte udviklingen af datterselskabet AN Group Energy, der blandt andet yder multidisciplinær rådgivning til olie- gassektoren og den øvrige energisektor.

Parterne er enige om ikke at oplyse købsprisen eller andre detaljer omkring overtagelsen af AN Group.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079