23948sdkhjf

Produktnyt: Hatting præsenterer mere fuldkorn for danskerne

Hatting lancerer som led i den landsdækkende fuldkornskampagne frostbrød, hvidløgsbaguetter, i en ny fuldkornsvariant.
Vi skal spise 75 g fuldkorn om dagen, men kun 6 % af danskerne gør det. Det skal den landsdækkende fuldkornskampagne ændre på, og som partner i kampagnen lancerer Hatting derfor to nye fuldkornsvarianter - Hvidløgsbaguetter med fuldkorn og Fuldkorns-minibaguetter.

- Vi har valgt at udvikle netop hvidløgsbaguetter i en fuldkornsvariant, fordi vi tror, at det får flere til at vælge et fuldkornsprodukt, fortæller Anja Hansen, marketingchef hos Hatting, og fortsætter:

- Hvidløgsbaguetter er nemlig det mest populære frostbrød herhjemme, og vi har fået et stort antal henvendelser fra forbrugere, som efterspørger grove hvidløgsbaguetter.

Og de nye hvidløgsbaguetter med fuldkorn er faktisk det eneste alternativ til de konventionelle hvede-hvidløgsbaguetter på markedet. Hvidløgsbaguetterne med fuldkorn er bagt på fuldkornshvedemel, havreflager, solsikke- og græskarkerner samt hørfrø. På grund af hvidløgssmørret kan baguetterne ikke mærkes med Fuldkorns-kampagnens mærke, selvom selve brødet uden fyldet lever op til kravene for mærkningen.

Fuldkorn og god kvalitet
Selv lyst brød kan i dag være bagt på fuldkorn, og fuldkornsprodukter behøver ikke at have synlige kerner – de hele fuldkornskerner må gerne være malet til mel. Det kan altså være svært at kende de gode fuldkornsprodukter. Som forbruger kan man derfor med fordel gå efter fuldkornsmærket ”Vælg fuldkorn først”.

Dette mærke bærer blandt andet de nye Fuldkorns-minibaguetter, som er bagt på fuldkornsdurum og indeholder 31 g fuldkorn pr. stk. Mærket fortæller samtidig, at produktet indeholder mange kostfibre og kun lidt fedt, sukker og salt – altså et symbol på Fuldkorns-minibaguetternes ernæringsmæssige kvalitet.

Kvaliteten af de to nye fuldkornsprodukter sikres desuden ved, at de begge skal findes i frysedisken. Det er den mest ideelle måde at holde brødet frisk på.

- Hattings brød lynfryses lige efter bagningen. Og frysning er faktisk den mest naturlige konserveringsform, fordi den sætter brødets ældning i stå. Det betyder, at vi ikke tilsætter konserveringsmidler for at få brødet til at holde sig friskt , fortæller Anja Hansen.

Både Hvidløgsbaguetter med fuldkorn og Fuldkorns-minibaguetter fås i butikker landet over fra uge 16.

Kilde: Hatting

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078